Yin Yang

ZWARTE THEE MET KOFFIEBONEN

Aroma: verleidelijk en romig, versterkt door een toets van karamel

Smaak: een kick van espresso gevolgd door een fluweelachtige zachtheid.

Het verhaal: in de Chinese filosofie vertegenwoordigen Yin en Yang de perfecte harmonie, het combineren van uitersten in een prachtige, evenwichtig setting. Het draait allemaal om het vinden van die perfecte mix van traditie en innovatie, Oost en West: Yin en Yang. Een slokje van deze thee is als een reis naar Hong Kong waar deze 'coffee tea' in elk lokaal café kan worden gedronken.

Samenstelling: zwarte thee, geroosterde chicoreiwortel, geroosterde maté, zoethoutwortel, geroosterde koffiebonen, aroma's van ijskoffie, karamel, vanille en melk.Reviews

De meyer Marleen
Heerlijk thee. De vanille
Smaak valt op.
Missy Lavande
Lekkere thee met een fijne smaaktoetsen van Vanille en Caramel
Geers Nena
Verassende blend van koffie en zwarte thee. Ideaal voor zoetebekken!
marcel lus
Een heerlijke verrassende mix van thee icm een koffiesmaak. vooral de vanille en karamel. de sterke geur zodra je het zakje openmaakt maakt je dag al helemaal goed. het is dan ook een perfecte vervanger voor de kop koffie als je wakker wordt. niet te sterk maar precies goed zoals ik het graag proef.

De combinatie is een perfecte balans van best of two worlds.
Blondeel Elisa
Zeer verrassende smaak en een perfecte combinatie van koffie en thee. De vleugjes karamel en vanille maken het helemaal af.
Mettepenningen Karolien
De beschrijving van deze thee klopt helemaal. Een sterke geur maar toch heel zacht van smaak. De perfect vervanging voor dat kopje koffie 's morgens bij het ontbijt.
Delarue Fleur
Doet mij heel erg denken aan vanille thee, sterke geur, erg lekker!